Lifestyle

De huiskamerbioscoop: ‘Mama Mia 2’ kijken vanuit een bed!

WhatsApp-Image-2018-07-06-at-17.53.50

Wat is er nou fijner dan een mooie film kijken vanuit je luie stoel of bed? En de allernieuwste films bekijken waarbij eten en drinken voor je geserveerd wordt? Klinkt te mooi om waar te zijn hè? Maar het kan echt! Samen met een vriendin bezocht ik namelijk de huiskamerbioscoop van Dok6 in Panningen. En we keken naar niets minder dan de nieuwste feelgood movie : ‘ Mama Mia, Here We Go Again! ‘. 

Vorig jaar hoorde ik voor het eerst van het bestaan van deze huiskamerbioscoop. Dit leek mij super gaaf en dit moest en zou ik een keer proberen! Alleen was het er nooit van gekomen tot nu. Met een goede vriendin had ik afgesproken dat we naar ‘Mama Mia 2’ zouden gaan zodra deze in de bioscoop zou draaien. Toen ik vorige week op zoek was naar de speeltijden, kwam ik op de pagina van Dok6 terecht en zo ook weer bij het bestaan van de huiskamerbioscoop.  Toen ik mijn vriendin hierover vertelde was ook zij erg enthousiast en hebben we meteen gerserveerd.

Bij aankomst keken we onze ogen uit. ‘Wat is dit leuk zeg!’, zeiden we tegen elkaar. De pret was al begonnen terwijl we nog niets van de film hadden gezien. Door de bioscoopmedewerker kregen we een bed (incl. nachtkastjes) toegewezen. Stiekem hoopte ik daar ook wel op. Van de ene kant vond ik het wel wat vies, zo’n vreemd bed maar het gaf wel het ultieme ‘thuis’ gevoel.

Voordat we languit gingen liggen, ben ik eerst wat foto’s gaan maken en zag dat ik niet de enige was. Blijkbaar was het voor meerdere gasten ook hun eerste ervaring met dit soort concept. Toen we eenmaal gesetteld waren, kwam er al vrij snel een medewerkster onze bestelling opnemen. Bij haar bestelden we frisdrank en M&M’s en dit werd tijdens de reclame geserveerd.

IMG_20180720_001533
Bron: dok6.eu (de menukaarten)

Voor de aanvang van de film maakten we kennis met tante Corrie. We bevonden zich namelijk in haar huiskamer. Ze wenste ons een fijne voorstelling en gaf aan waar we indien nodig de toiletten konden vinden. Ook vertelde ze dat alle meubelen en decoratie die in de zaal staan, tevens ook te koop zijn.

IMG_20180720_001520

En toen begon de film ‘Mama Mia, Here We Go Again’. Omdat ik pas sinds kort wist dat er een vervolg van ‘Mama Mia’ kwam, ben ik niet met vele verwachtingen gegaan. ‘Mama Mia 1’ vond ik een erg leuke film maar het is niet zo dat het een van mijn favorieten is.

Ik heb me dus laten verassen en ik moet zeggen: Wat is dit een goed vervolg zeg! Ik liet me helemaal meeslepen. Ik heb gelachen, gezwijmeld en gehuild. Een echte feelgood movie die je (indien je ook van musical houdt) echt zeker gezien moet hebben! Ik ga deze film sowieso nog een keer kijken in de toekomst.

Al met al. Ik heb genoten! Zowel van de film als met deze nieuwe ervaring met de huiskamerbioscoop. Hebben jullie al eens gehoord van dit concept? Of heb ik jullie nu helemaal enthousiast gemaakt? Laat het weten in een reactie hieronder of op social media!

Xoxo Gianna

 

Voor diegene die meer informatie willen over de huiskamerbioscoop:

De huiskamerbioscoop bij Dok6 is er elk jaar in de zomervakantie en dit jaar kun je er nog tot en met 26 augustus 2018 naartoe gaan. Voor deze films geldt wel een toeslag van € 2,-.  

1 x per week is er ontbijtbios in de huiskamer van tante Corrie zo kun je bijvoorbeeld op 25 juli gaan ontbijten met de ‘Incredibles’. Het ontbijtbuffet is dan vanaf 10.00 uur geopend en om 10.30 uur start de film. En ook met ‘Janneman Robinson & Poeh’ en ‘Teen Titans GO! At The Movies’ kun je nog ontbijten deze vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s