dagje uit

De K3 show! #1: voorpret

k3-show-20180317-tts-site-large

Aanstaande zondag 27 mei gaan wij voor het eerst naar een K3 show!

Mijn vriendin Renee en haar dochtertje Jolie vroegen ons mee. Jolie is een groot fan van K3. Elena nog niet echt. Ze heeft wel eens filmpjes van K3 gezien en dat vind ze wel leuk maar echt fan, nee. Maar toen ik vroeg of ze mee naar een K3 show wil gaan, was ze meteen enthousiast!

Omdat Jolie bijna jarig is, wist ik meteen een leuk en toepasselijk cadeau. Ik bestelde voor haar en Elena beide een K3 regenboogjurk!

IMG_20180522_141146
De K3 jurk!

Vanaf de dag dat ik over K3 gesproken heb, vraagt Elena nu vaker om hun clips af te spelen op YouTube. Toen ook nog eens de jurkjes binnenkwamen deze week werd de voorpret alleen maar leuker. Weer een mooie jurk voor bij haar jurkencollectie en wat staat die haar leuk!

Inmiddels is Jolie 3 jaar geworden en gisteren werd haar feestje gehouden. Nu kon Elena haar vriendinnetje eindelijk haar cadeautje geven.

IMG_20180521_191151
Elena feliciteerd Jolie en geeft haar cadeautje.

Er is alleen 1 ding waarvan ik bang ben dat misschien wel eens de pret zou kunnen bederven. Als je de nieuwsberichten gelezen hebt, heb je misschien ook gelezen dat er ouders waren die geld wilden terugvragen bij Studio100. En dat allemaal door het personage de ‘Mottige Mot’ die in de show voorkomt. Dit blijkt een nogal wat enge mot te zijn die groot in beeld komt en een vrij hard stemgeluid heeft. Nu zijn die 2 meiden van ons nou niet echt bepaald de grootste helden. We laten ons maar verassen.

5cd383ac-41ab-11e8-bd1a-1d588f216c6b
De mottige mot tijdens de repetities. Β  Β©vtm

Nog 5 nachtjes slapen en dan gaat de pret pas echt beginnen! Natuurlijk zorg ik ervoor dat jullie achteraf mee mogen genieten van een leuk verslag / plog!

Xoxo Gianna

 

Ps. Ik zag het volgende aan de binnenkant van de verpakking van het jurkje staan. Hier doen wij natuurlijk aan mee! πŸ™‚

IMG_20180517_143436

2 gedachten over “De K3 show! #1: voorpret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s