travel

Review: Hotel Baobab, Meloneras, Gran Canaria 2017!

201611291108aHR0cDovL2Ntcy5wcmlqc3ZyaWoubmwvdXBsb2FkL015UEhPVE9fMl8yMDE1MTIwOS0xMjM3MjIuanBn

Na weer een jaar hard werken waren we in juni 2017 echt wel weer toe aan vakantie! Vrienden van ons boekten dit prachtige hotel : hotel Baobab ***** in Meloneras (Gran Canaria) en vroegen ons mee.

Na het zien van de prachtige foto’s en de goede beoordeling van dit hotel konden wij daar niet om heen! Wij zouden meegaan! Ik had er super veel zin in vooral ook omdat het dochtertje van onze vrienden maar 10 weken in leeftijd scheelt met Elena. Dus zouden ze de hele vakantie heel fijn met elkaar kunnen spelen.

Toen het eenmaal zover was en we na een reis van +- 4 uur vliegen geland waren, gingen wij per taxi naar ons hotel. We zouden met de bus kunnen gaan, maar Elena was erg moe en reizen met de taxi op Gran Canaria is niet erg duur.

Toen we aankwamen had ik echt zo’n ‘WOW!’ momentje. De entree van het hotel is prachtig. Je kunt via een soort van brugje naar de lobby lopen. Om je heen zie je dan watervallen, vijvers, (nep) flamingo’s en je hoort jungle geluiden. In de lobby werden we vriendelijk ontvangen met champagne en werden we naar onze kamer begeleid.

De kamer oogde modern en schoon en voor Elena stond er geen camingbedje, maar echt een ledikantje met frisse dekentjes. Nadat we de kamer gecheckt hadden en onze koffers gebracht waren. Gingen we een kijkje nemen op het resort. De zwembaden en tuinen zagen er tiptop uit. Hier gingen wij ons de komende week wel vermaken.

Die avond aten we bij het restaurant gingen we aansluitend even kijken bij de minidisco! Dat was de avond dat Elena verliefd werd op Panchi! De mascotte van de Lopesan/ IFA hotels. Maar ook de rest van het animatieteam was allemaal erg vriendelijk. Na afloop van de minidisco kregen alle kinderen elke avond een lolly.

IMG-20170701-WA0012
Elena en Panchi

Om even terug te komen op het avondeten. Dat was oké maar meer ook niet. Er was ruim genoeg keuze aan vlees, vis, groenten en salads. Maar het was gewoon niet heel erg lekker. Het tegenovergestelde van wat we de volgende ochter bij het ontbijt voorgeschoteld kregen. Het ontbijt is er super!! Heel erg uitgebreid met fruit, brood, yoghurt, pannenkoeken, cakjes en nog veel meer! Teveel om op te noemen.

Toch waren we wel blij dat ee halfpension hadden, zodat we als de kindjes moe waren niet elke avond nog weg hoefden te gaan.

We zijn een paar keer buiten de deur gaan eten. Vanuit het hotel loop je binnen een paar minuten zo de boulevard van Meloneras op. Hier tref je leuke winkeltjes, gezellige bars en lekkere restaurants.                             Maar vaak bleven we na de minidisco bij het hotel waar elke avond wel live optredens of shows waren. De kinderen sliepen dan meestal in de buggy.

Snapchat-1097081159

Het hotel ligt niet direct aan het strand maar lopend of met de taxi kun je verschillende plaatsen bezoeken. Het mooiste strand wat we bezocht hadden vond ik : ‘Playa de los Amadores’ en het leukste plaatsje om te bezoeken: ‘Puerto de Mogán’.

Verder nog betreft over het hotel. De zembaden zijn werkelijk een droom! De meesten lopen van ondiep naar diep af. En er is ook een kinderbad met glijbanen. Wij lagen meestal aan het bad met een kunststrand. Deze ligt dichtbij een bar waar je lekkere cocktails, smoothies, ijsjes, ijskoffie en andere dranken kan halen. ’s Middags gingen we meestal lunchen bij een van de betaalrestaurants van het hotel, waarvan ik moet zeggen dat je daar heerlijk kunt eten.

Kortom: wij hadden een heerlijke vakantie. En we hebben echt genoten! Dus zoek jij nog een kindvriendelijke bestemming waar je het ultieme vakantiegevoel kunt hebben? Dan dit hotel wellicht geschikt voor jou. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebt, stuur gerust een email of schrijf een berichtje onderin de comments!

20170701_194228

Hieronder zie je een filmpje wat ik heb gemaakt van onze vakantie. En dit is mijn review op Zoover. 

Xoxo Gianna

Een gedachte over “Review: Hotel Baobab, Meloneras, Gran Canaria 2017!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s