personal

10 dingen die (bijna) niemand over mij weet.

bewerktIMG_6149

Ik ben best een spraakzaam type, en op social media post ik regelmatig veel foto’s en updates uit mijn leven. Daarom lijkt het me leuk om eens te schrijven over dingen die mensen juist niet weten over mij.

Hier komt die:

1. Ik hou erg van fantasyfilms en kostuumdrama’s denk aan; Pride & Prejudice, Harry Potter, The Hunger Games, Jane Eyre.

2. Mijn ouders gaven mij vroeger wel eens de bij naam ‘Helga’ (van ‘Hey Arnold’). Omdat ik vroeger altijd erg lange en smalle benen had. Helaas snap ik die associatie nog steeds niet.

3. Mijn muziek smaak is erg breed. Op mijn tracklist staat R&B, rap, trance, klassiek, pop, rock, reggae, 80’s , 90’s, top 40 muziek and keep on going.
Maar graag zou ik Bon Jovi nog wel eens live in concert willen zien.

4. Vroeger had ik een dwerghamster genaamd Punky. Punky had ik gekregen van Sinterklaas en die nam ik overal in een reiskooitje mee naar toe. Hij heeft 2 jaar geleefd en dat is best lang voor een dwerghamster.

5. Als ik alleen aan het autorijden ben zet ik graag het volumeknopje een beetje hoger en zing ik (hard) mee. Heel erg vals natuurlijk maar daar heeft op dat moment niemand last van.

6. Toen ik nog op de basisschool zat ging ik elke week naar het zusterclubje (soort van godsdienstles). We kleurden, knutselden, zongen (vals natuurlijk) en gingen naar de kerk. Ook werd er elk jaar op kerstavond een voorstelling tijdens de mis gehouden waar dan van te voren voor geoefend werd. Ik was dan altijd een engel.

7. Ik lees graag. Ik hou van veel verschillende genre boeken, maar in het bijzonder van Young Adult series.

8. Ik kan soms best gevoelig zijn. Denk aan; huilen met een film, niet tegen horrorfilms kunnen en die arme bejaarde man die daar in de regen rijdt met zijn scootmobiel, het liefst gaf ik die een lift naar huis.

9. Ik kan best een erge verzamelaar zijn en heb soms moeite met spullen wegdoen, elk jaar moet ik mezelf verplichten om toch eens het een en ander weg te doen. Maar als ik daar eenmaal aan begin dan kan ik ook niet meer stoppen.

10. En tot slot, mijn lievelingsvak op de middelbare school was biologie!

 

Xoxo Gianna

 

Helga<— dit is trouwens Helga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s